Si të ndërtojmë planin afatmesëm?


Plani afatmesëm i shkolles (model)

 

Filozofia e Planit Afatmesëm Shkollor, çelës i artë për nxënie të qëllimshme e të qendrueshme.

 

PLANI AFATMESËM I SHKOLLËS 2015  - 2019
 

Mësuesit, prindërit, bashkëpunëtorët që kanë kontribuar drejtpërdrejt për të mundësuar hartimin e PASH-it:

Ekip...

Lexo me shume

Analiza vjetore e shkollës


Për vitin shkollor 2019-2020 janë projektuar një sërë strategjish për realizimin e planit vjetor të shkollës, harmonizuar kjo me prioritetet thelbësore të synimit të arsimit e mbështetur në kornizën ligjore që lejojnë Aktet normative dhe LAPU-ja.

 

Vizioni i shkollës

Model i bazuar në aktorët e ndryshimit duke përfshirë zhvillimin, tr...

Lexo me shume

Dedikim për heronjtë e ditës


MËSUESI

Mësuesit - Heronjtë e përditshëm të dijes: Asnjëherë nuk do të ishte e mundur të shpërblehej durimi, fryma e tyre, koha, pasioni dhe përkushtimi në përditshmërinë e kushteve të vështira, në zona të thella, shpesh në përballje edhe me rreziqe...

 

Mësuesi, mrekullia e parë pas prindërve që nga gjenialiteti i Aris...

Lexo me shume

Dita Ndërkombëtare e Gjuhes Amtare


"Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare" është shpallur nga Konferenca e Përgjithshme e Organizatës së Kombeve të Bashkuara dhe UNESCO që  në muajin nëntor të vitit 1999.

“Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare” është festuar çdo vit që nga shkurti i vitit 2000 për të promovuar diversitetin gjuhësor dhe kulturor dhe shumëgjuhësinë. Kjo datë ka marrë shkas nga demo...

Lexo me shume

O heroina ime!


Ne të gjithë e dimë se misioni yt si mësuese, nuk mbaron këtu. Ti do jesh pranë nesh gjithmonë, në çdo arritje, në çdo diplomë dhe nesër, kur ne të bëhemi dikush,ti do thuash gjithë krenari: Ja, këta janë fëmijët e mi!

ESE

(Për mësuese Rozën)

O heroina ime, 

Sa vargje kam thu...

Lexo me shume