Si të jesh drejtues i SUKSESSHËM?

Autori: Mesuesi

2020-02-21Model platforme për drejtimin e shkollës

Cilësi arsimimi dhe klimë suksesi - përzgjedhje profesionale dhe elitare - funksion bashkëqeverisës - lidership transformues

 

Duke qenë se të gjithë ata që aspirojnë pozicionin e drejtuesit të shkollës, duhet me patjetër të paraqesin në Komisionin e Vlerësimit platformën e bashkëqeveris...

Lexo me shume

Poezi

Autori: Mesuesi

2020-02-15Nate....

Thashe "do fle"

zemra tha "jo"

-Prit dhe pak,

Nese e do...

...

Lexo me shume

O heroina ime!

Autori: Mesuesi

2020-06-10Ne të gjithë e dimë se misioni yt si mësuese, nuk mbaron këtu. Ti do jesh pranë nesh gjithmonë, në çdo arritje, në çdo diplomë dhe nesër, kur ne të bëhemi dikush,ti do thuash gjithë krenari: Ja, këta janë fëmijët e mi!

ESE

(Për mësuese Rozën)

O heroina ime, 

Sa vargje kam thu...

Lexo me shume

Dedikim për heronjtë e ditës

Autori: Mesuesi

2020-06-10MËSUESI

Mësuesit - Heronjtë e përditshëm të dijes: Asnjëherë nuk do të ishte e mundur të shpërblehej durimi, fryma e tyre, koha, pasioni dhe përkushtimi në përditshmërinë e kushteve të vështira, në zona të thella, shpesh në përballje edhe me rreziqe...

 

Mësuesi, mrekullia e parë pas prindërve që nga gjenialiteti i Aristot...

Lexo me shume