Poezi


Nate....

Thashe "do fle"

zemra tha "jo"

-Prit dhe pak,

Nese e do...

...

Lexo me shume

Si të jesh drejtues i SUKSESSHËM?


Model platforme për drejtimin e shkollës

Cilësi arsimimi dhe klimë suksesi - përzgjedhje profesionale dhe elitare - funksion bashkëqeverisës - lidership transformues

 

Duke qenë se të gjithë ata që aspirojnë pozicionin e drejtuesit të shkollës, duhet me patjetër të paraqesin në Komisionin e Vlerësimit platformën e bashkëqeverisjes...

Lexo me shume